ett steg i taget...

Senaste inläggen

Av Emma - 10 oktober 2011 18:04

Jag tävlar i Teskedsmamman tävling på "Mamma med 4 busungar"


    

Av Emma - 9 oktober 2011 15:46

Kommer bara in och säger ett snabbt hej.

Mitt internet krånglar en del, kan inte kolla fb, andras bloggar, nyheter, ingenting utan att det hänger sig. Men bloggen kom jag in på...mysko. Nu har jag precis ätit lunch, det blev idag flygande jacob, men utan jordnötter (allergi) och tyvärr utan bananer då jag glömt köpa detta. Men maten blev god, som vanligt om jag får skryta lite. Blir nog en liten kaka till efterätt, gjorde vinbärsrutor igår, de är ju bara så underbart goda. Sen ska här monteras möbler, bokhyllor.


En anna sak, sjöng med kören i kyrkan idag och innan vi skulle börja pratade jag med en annan tjej, hon är väl kanske 35 eller något. Strunt samma, hon är en av de jag pratat med mest. Vi diskuterade röster och jag nämnde att jag inte gillar att höras för jag är så osäker på min röst fortfarande. Då sa hon, att min röst hörs, och det är en fin röst. Den skulle bli ännu finare om jag vågade sjunga ut. Blev glad av denna kommentar, liksom en bekräftelse. För visst har jag hört mig själv (lite skryt till) sjunga bra och jag har många gånger kunnat blomstra ut och då går det bra. Då sjunger jag bra, men det var ändå skönt att höra någon annan säga det också. För man hör ju sin egen röst på ett annat sätt. Men jag tror att jag inte kommer att våga sjunga ut till 100 %,  aldrig att jag kommer att sjunga solo tex. Jag är på tok för osäker på min röst för det. Men i kör, att sjunga med andra, där vet jag att jag passar.


Hej svejs och på återseende.

Av Emma - 8 oktober 2011 19:06

Jag tävlar om ett
presentkort värde 200 :- på
Babyfiltar hos Anja - Mamma till Sabina.
Tävla du med!
 

Av Emma - 8 oktober 2011 19:00

Jag tävlar om en barn- och en vuxenmössa från Unika Små hos Anja - Mamma till
Sabina
.
Tävla du med!
 
 

Av Emma - 8 oktober 2011 18:50

Jag tävlar om
en valfri namnmössa från
Liine Design hos
Anja - Mamma till
Sabina
.
Tävla du
med!
 
 

Av Emma - 8 oktober 2011 16:08

"Jag tävlar om en mössa från Unika Små hos Familjen Pettersson.
Tävlingen finner du HÄR"


 

Av Emma - 8 oktober 2011 15:38

På mitt nya te, allstå på paketet står Hsü Ts´eshus tänkvärda ord om den rätta tid att dricka te. Vem är Hsü, någon som vet? Jag försökte googla, men utan resultat.Här kommer de tänkvärda orden:


- när hjärtat och händerna är fria

- när man är trött efter att ha läst dikter

- när tankarna är upprörda

- när man lyssnar till en sång

- när sången är slut

- när man sitter inne på en fridag

- under samtal till långt utpå natten

- en dag med små regnskurar

- när dagen är klar och vinden är mild

- när ett samvetskväm är slut och gästerna gått

 

 

Av Emma - 8 oktober 2011 15:23

Ja, nu är det verkligen höst. Det känns i alla sinnen. Så mysigt med alla prasslande löv i alla dess fina färger. Och det är så friskt, så berfriande luft. Härligt värre!


Var uppe med tuppen idag fast det är lördag. Eller nja, inte med tuppen kanske med katten...haha. Klockan ringde 8.30 för kl 9.30 startade kör-dagen där vi tillsammans med musiksnillet Arne Lundmark (tror jag han hette). Vi, kören hade stor övning inför konserten vi ska ha sista oktober. Det är verkligen jätteroligt och idag kunde jag sätta de flesta höga tonerna. Min röst är äntligen som det ska igen. Vi, Lötenkören och Motettkören ska sjunga tillsammans, vi var nog nästan 60 personer idag- sopraner, altare, tenorer och basar. Mastigt och fint. Arne var riktigt nöjda med oss, kul att höra :).

Nu sitter jag hemma med Flisan i knät och dricker mitt nya goda te som heter Kashmiri. Ännu en favorit, ett kryddigt svart te.

Imorrn ska vi sjunga i kyrkan igen, tillsammans med barnkören. Det är sk. Tacksägelsegudstjänst.


Magen...Jo, den är väl okej så att säga. Men jag har nu vissa dagar fått ta värktabletter, dock inte dom starka utan de medelstarka. På tisdag ska jag till läkaren där diskussion sprutor ska tas upp.

Jag har på jobbet gått upp till 85% (från 75%), detta ska jag jobba året ut. Sedan nästa år ska det till en ny utvärdering beroende på hur jag mår och hur många timmar +/- jag behöver på jobbet (alla utan jag har heltidstjänster i grunden). Jag är övertygad om att när det gäller verksamheten så kommer jag behöva gå upp till 90 eller 100, men frågan min kropp orkar det i längden. Det återstår att se. Jag ska nu så länge jag mår okej, hoppa in som undersköterska när det behövs. Alltid gött med lite extra cash.


  

Tack Elin, min underbara endosyster för awarden! Det värmer mitt lilla hjärta.  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se