ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2010

Tv-kväll

Av Emma - 24 augusti 2010 19:03

Sitter och degar framför tvn, inte ovanligt i min lilla värld på den senaste tiden. Orkar inte mycket annat. Min energi går just nu bara till att jobba, det är väl huvudsaken kan jag tänka.


Var hos läkaren idag, gud vad bra han är (måste jag säga), men diagnosen var väl inte den bästa. Orkar inte berätta om det just nu, så fråga inte, men till och med läkaren kliade sig i huvudet. Nu blire en ny stark behandling och hoppet ligger nu på att det denna gång ska fungera. Vi ska besegra det onda. 

Som jag brukar säga, hoppet är det sista som lämnar en.


Jag gillar ordet hopp, det är mitt "ord". Därför ska det engelska ordet för hopp (hope) tatueras in tillsammans med min nya tatuering. Ingen vet när den dagen blir, men en vacker dag ska det bli av. Men nu med lägenhetsköp och allt bör jag hålla i de slantar jag har. Har ju ingen heltidslön heller from nästa onsdag (både på gott och ont).


Idag har det på morgonen ösregnat (utanför Alunda/Storvreta), sedan i Uppsala var det uppehåll större delen av dagen för att sedan, när jag kom ut från sjukhuset vara världens åskväder. Det blixtrade, åskade och ösregnade. Kan meddela att jag var dygnsur från topp-tå (nästan - hade regnjacka på mig) när jag kom hem.

Och folk verkade vara rädda eller nått för åskvädret, för lite varstans stod det bilar stilla, parkerade på de mest idiotiska ställerna. Var även en lång buss som stannat mitt i korsningen, smart va?! -NOT! 

När jag kom hem sken solen, mysko väder.

 
ANNONS
 
Emma

Emma

24 augusti 2010 23:28

Åh:( Jag hoppas verkligen att behandlingen hjälper mot vad det nu är diagnosen visar att du har!!! Din tatuering kommer bli kanonfin det är jag säääker på!!

Ta hand om dig vännen! Ring om det är något! Kram

http://www.starliight.bloggplatsen.se

 
Jenniien

Jenniien

26 augusti 2010 11:19

Jag hoppas att du ska bli bättre, vad det än är du har! Kram

http://jennietarkka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se