ett steg i taget...

Senaste inläggen

Av Emma - 2 oktober 2011 19:38

"Jag tävlar om två kuddar från Dekoria.se hos Familjen Pettersson.
Tävlingen hittar du här"

 


Av Emma - 2 oktober 2011 18:44

"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson.
Tävlingen hittar du HÄR
"


 

Av Emma - 2 oktober 2011 18:20

"Jag är med och tävlar om namnappar från namnnappen.se hos Familjen Pettersson
Tävlingen hittar du HÄR!
"
 

Av Emma - 26 september 2011 21:20

Jo, jag har ett bra tag tänkt att skriva något här i min blogg, men som ni läsare vet har jag inte gjort det. Tiden har inte funnits tid egentligen.

Men jag mår bra, tiden springer bara sin väg och jag prioriterar annat än att sitta vid datorn.

Jag älskar att numera kunna leva ett liv igen, ett liv där jag kan göra vad jag vill utan att hemska smärtor (och trötthet) hindrar mig. Därför är denna veckan som kommer också fullspäckad, och till helgen kommer mor min upp. Kom just nu hem från kören och ska nu gå till sängs och läsa om Isfolket innan det blir dags att sova. Och såklart ligger Flisan tätt intill mig - Mys!


Är nu på min 6e spruta och trots biverkningar så mår jag toppen. Fast jag sa det inte högt, de hörde ni inte, eller hur...

Vet inte hur länge jag får fortsätta med sprutorna (åb till gyn i oktober), men så ett bra tag till hoppas jag. Med förutsättning att de fortfarande hjälper och att biverkningarna är petitesser.


Heja Enanton, denna mirakel-medicin!


Av Emma - 13 september 2011 19:05

Idag var sista passet på min 6-veckorsutmaning i träning för hela kroppen, det var allt från styrka, balans, kondition, kordination m.m Denna gång i nivå medel. Det finns 3 nivåer - lätt, medel och svår, men jag hoppade över nivå lätt.


Jovisst har det skett resultat, sakta men säkert. Det har inte hänt något på vikten, men man märker (och ser) att det mesta av fettet numera är muskler och muskler väger ju.


Resultat efter 3 veckor

Höft: +/- 0

Mage: -11 cm

Bröst: -7 cm

Lår: -1 cm

Armar: + 2 cm


Resultat efter 6 veckor

Höft: - 3 cm

Mage: - 1 cm

Bröst: - 2 cm

Lår: - 0.5 cm

Armar: +/- 0 cm


Nu blir det en 6veckorsutmaning till, med nivå svår.

Av Emma - 11 september 2011 14:38

Igår var jag på dagen på kattutställning, och tittade. Min katt ställdes inte ut, men till henne fick jag hem lite godsaker. Fanns många vackra och fina katter på utställningen och det var bara de bästa som var nominerade. De som föll mig bäst i smaken var de stora kattraserna, stora bamsingar :). Men bäst är såklart min älskade lilla Flisan.

Med utsällningen väcktes minnen från den tiden vi ställde ut vår katt Tosca, hon var renrasig Brittisk korthår, färg svart(brun)-sköldpadd. Lilla Tosca blev som bäst champion, men hon tyckte inte om att ställas ut så vi slutade med det. Älskade Tosca blev 18år och togs bort från oss 27april 2009. Det var ett hårt beslut om avlivning, men för hennes eget bästa. Hennes njurar hade slagits ut, hon var dement och hade utslitna leder.


På kvällen var det den sk. kulturnatten här i Uppsala, men eftersom det är aktiviteter hela dagen tycker jag de borde heta kulturdagen. Vill ni läsa om det så gå in här: http://kulturnattenuppsala.se/.

Kvällens händelse var nedanför domkyrkan där Upsalas fäktarklubb var. Där fick man prova på fäktning, självklart var jag tvungen och prova på. T, I, J o L tog hand om mina saker. Det blev tillsist min tur och visst satt allt i ryggraden, men de visste ju inte de som var där, att jag för över 10 år sedan fäktades i 3 år.

Killen jag fäktades emot fick en match som han inte var beredd på. Och i bakgrunden kom kommentarerna (jag fick höra dem i efterhand): "Hon måste fäktats förut", "Ja, eller så är hon bara jävligt begåvad". Ja, de kommentarerna kan jag leva länge på, mina "fäktartalanger" sittersom sagt kvar i ryggmärgen och det var kul att åter igen stå på pisten.

Men, nej jag tänker nog inte börja fäktas igen.


Vi gick sedan runt lite på stan, släkte törsten med några öl och hade en mycket trevlig kväll. Var hemma strax efter 00, så det vart inte så sent.

Lika bra det, idag skulle jag upp till 10 för att tvätta 

Nu latar jag mig i soffan framför en sån där typisk tjejfilm (som alltid slutar lyckligt) och samlar kraft till att städa och laga mat.


Hej Svejs!


Av Emma - 9 september 2011 17:00

Idag fyller min älskade mamma år,

Grattis till dig!!!


 

Av Emma - 9 september 2011 16:52


Vila i frid Stefan Liv!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se